Slut

Jaha, så då är det här året snart slut då. Gott nytt år allesammans.Så här ser jag ut ikväll, linne från Gina och Kofta från Vero Moda.

31 december 2010


Skjorta Gina Tricot Linne Bikbok & Lager 157 Halsband Bikbok

02.39

Åh, vem försöker jag lura? Det gör inte alls mindre ont. Jag har inte ens sett dig på riktigt nu, men bara att se dig på facebook gör ont. Fan vad jag saknar dig, jag har förlorat många kompisar men jag saknar ingen som jag saknar dig. Och det värsta är nog, att vi blev inte ovänner av nåt bråk. Vi bara tappade kontakten. eller så tror jag det va, men vad vet jag du kanske blev arg på mig för något?

Shoppingsugen


sjuk

Har så ont i halsen att jag knappt kan prata så min dag har spenderats i sängen med Gossip Girl på datan.
Egentligen är jag inte så mycket för Gossip Girl, tycker det är lite småfånigt och man vet alltid i förväg vad som kommer att hända, men det är ändå ett helt okej program att kolla på när man är sjuk.

Förändring

Jag är så trött på att inte våga vara mig själv till 100 procent. Jag brukar inte ha några nyårslöften, men 2011 då ska saker förändras. Jag ska iaf göra mitt bästa för att det ska bli bättre igen. Jag ska sluta bry mig om dom som bara vill förstöra för mig. Jag har faktiskt lika stor rätt som alla andra att finnas. Det är inte kul att det tog mig nästan 17 år att inse det.

Läppglans

Köpte detta läppglans idag. Ger fin färg och glans och luktar även supergott. Just nu kostar det bara 19:- på KICKS rea.

7 dagar

Som vanligt är jag lite efter alla andra, men jag gillar idén med att varje dag i 30 dagar skriva ett inlägg med ett visst innehåll. Dock kände jag bara för att skriva om vissa saker på listan. Så jag valde då ut 7 rubriker som jag kommer börja skriva om 1 januari hade jag tänkt.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kyss.
Dag 3 – Mina rädslor.
Dag 4 – Min skola.
Dag 5 – Mina drömmar.
Dag 6 – Detta ångrar jag.
Dag 7 – Det här saknar jag.


17

När började tiden gå så fort? Det var inte länge sen jag var liten. Jag kommer ihåg när jag gick på mellanstadiet och jag såg alla gymnasieelever. Dom såg så stora ut, jag ville inget annat än att bli äldre och bli som dom. Nu är det dock tvärtemot, jag skulle gärna bli yngre igen. Jag fattar inte att jag är arton om ett år, eller ett år minus en dag t.o.m.

Tiden gick så sakta när jag var liten. Ett skolår kändes som tio år och jag trodde verkligen att jag aldrig skulle bli stor. Men nu, första året på gymnasiet gick på fem minuter, och första terminen i tvåan gick på två minuter.

Det är bara att inse, om 13 år är jag 30, jag vill inte tänka på hur fort det kommer att gå.


24 December



23.09

Det känns konstigt, men det gör knappt ont att se dig längre.

dö östgötatrafiken, dö

Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte. Det är vinter varje år. Men ändå lyckas inte östgötatrafiken fatta att det kommer snö.

Både bussar och spårvagnar är inställda eller så är dom alldeles försena. Bussar krockar på spårvagnspåren så att spårvagnarna inte kommer fram och måste ersättas med bussar.

Och varför kan man inte sätta in extrabussar när det är så mycket folk på bussen att man måste stå upp på en busstur som tar över en timme. Bussen kör i över 90 en stor del av vägen, hur bra är det då att stå upp då? Jag fattar inte hur det kan vara tillåtet.

Nej, jag längtar verkligen till sommaren. Kollektivtrafiken krånglar då också, men det är iaf varmt när man väntar på dom försenade bussarna.


Sommar

Jag vill ha sommar igen. Jag är så trött på vintern nu.
Det är kallt, mörkt och kollektivtafiken funkar inte.


22.24



RSS 2.0